7 способів як заробляти гроші в українському ТікТок?

7 способів як заробляти гроші в українському ТікТок?

SMM-фахівці бачать у відеоплатформі Тік Ток великий потенціал. Конкуренція серед тіктокерів зростає прямо пропорційно до їхніх доходів, тому зараз у молодих авторів є всі можливості вийти на ринок відеоконтенту цього майданчика

Скільки коштує реклама в українських TikTok блогерів?

Скільки коштує реклама в українських Tik Tok блогерів?

Реклама у мікроблогера 1-10 тис. фоловерів може коштувати 10/50$, а вартість у блогера 10-100тис - 80$-500$. У блогерів-мільйонників коштує від 500$-1000$. Релама в тік-ток дешевша ніж на інших платфорах, але не менш ефективна.

https://brandname-images.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Snimok_ekrana_2023_03_22_v_03_17_54_538a46a6ab.png?updated_at=2023-03-22T01:19:06.265Z

Калькулятор реклами в Тік Ток

Калькулятор реклами Тік Ток дозволяє розрахувати приблизний прибуток від вашого облікового запису в TikTok, якщо ви вважаєте себе інфлюенсером на основі вашої активності та кількості підписників.

Як заробити в Тік Ток

Як заробити в Тік Ток: 15 дієвих способів у 2023 році

ТікТокери із понад 100 000 підписників, як правило, заробляють від 5000 грн на місяць через Фонд творців TikTok, а ті, у кого є понад мільйон підписників, заробляють від 40.000 грн (або більше) на місяць. А деякі «обрані» люди заробляють від 100 000 до 250 000 доларів США за одну публікацію, працюючи з відомими брендами.

Просування блогу Tiktok з нуля

Просування блогу в ТікТок. Як розкрутити свій аккаунт з 0 без грошей?

Зробіть просту та яскраву аватарку для тікток. Можна своє фото. Заповніть опис профілю в ТікТок, та дайте посилання на сайт/інстаграм. Розкажіть вашій ца, про що буде канал. Наприклад: "ви це бачили в ТікТок, а це Аліекспресс" або "Для фанів DOTA-2".

Тіньовий бан в Instagram та Tiktok, що робити?

Тіньовий бан в TikTok та Instagram: що робити та які ознаки?

Наслідками потрапляння в тіньовий бан в TikTok для відомих блогерів є різке падіння популярності та тяжкий процес відновлення активності до звичного рівня. Дещо другий вид тіньового бану в Instagram - коли ваш аккаунт не був повністю заблокований, але деякі з його функцій стають обмеженими або контент відображається меншою кількістю користувачів. Це впливає на популярність вашого контенту та взаємодію зі сторонніми користувачами. Що з цим робити та як не отримати тіньовий бан?

Як зберегти ТікТок відео без водяного знаку

Як зберегти відео з TikTok без водяного знаку

Ролик, знятий в TikTok, можна завантажити лише після публікації. При цьому він буде з написами. З різних причин багато користувачів хочуть мати можливість завантажити відео без будь-яких знаків. Тому в цій статті ми розповімо про три способи завантаження роликів з Тік Току без знаків.

Найкращі ідеї для відео на платформі Тік Ток

Найкращі ідеї для відео на платформі Тік Ток або як потрапити в Tik Tok рекомендації

Створення танцювальних відео або виконання хореографічних рухів може принести велику популярність. Також сміх завжди є ключем до сердець аудиторії. Ви можете створювати короткі комедійні відео, використовуючи різноманітні ситуації та гумористичні образи. Можна знімати рідне місто, де ви знаходитесь. Досліджувати різні країни і розповідати про них людям. Цікаво, що алгоритм платформи підбирає аудиторію за геолокацією, тому ваші матеріали побачать люди з відповідного міста.

Підписатися - Ми не відправляємо спам і ви можете відписатися будь-якої миті
- Контент оновлюється приблизно 1-2 рази на тиждень