Як зберегти відео з TikTok без водяного знаку

Як зберегти ТікТок відео без водяного знаку

Ролик, знятий в TikTok, можна завантажити лише після публікації. При цьому він буде з написами. З різних причин багато користувачів хочуть мати можливість завантажити відео без будь-яких знаків. Тому в цій статті ми розповімо про три способи завантаження роликів з Тік Току без знаків.

Ролик, знятий в TikTok, можна завантажити лише після публікації. При цьому він буде з написами. З різних причин багато користувачів хочуть мати можливість завантажити відео без будь-яких знаків. Тому в цій статті ми розповімо про три способи завантаження роликів з Тік Току без знаків.

Скачати ТікТок відео кнопка приклад

Ні, це не всеякщо Ви не оновили ТікТок, чи забули натиснути ту саму кнопку перед завантаженням відео на платформу, то далі інформація для Вас!

1. Скористайтеся ботом у Telegram. 

Бот - найпростіший варіант отримати відео з TikTok без знаків. У Телеграмі їх купа, скористатися можна будь-яким. Щоб не натрапити на шахраїв, користуйтеся безкоштовними та перевіреними інструментами. Наприклад, Telegram-ботом: @ttsavebot. З його допомогою ви зможете завантажити не лише потрібний ролик, а й пісню.

Щоб розібратися, як це зробити, слідуйте інструкції:

  • Крок 1. Відкрийте Телеграм через телефон. Якщо додаток ще не встановлено, то завантажте його.
  • Крок 2. У полі пошуку введіть назву бота "ttsavebot" або відкрийте його, перейшовши за посиланням: https://teleg.run/ttsavebot .
  • Крок 3. У відкритому вікні натисніть кнопку "Почати" та прочитайте вітальне повідомлення.
  • Крок 4. Відправте в чат посилання на відео, яке ви хочете завантажити. (Щоб знайти це посилання, зайдіть в TikTok, відкрийте потрібний ролик, натисніть "Поділитися" та скопіюйте посилання.) Далі вставляємо посилання на відео з ТікТока в бот.
  • Крок 5. Через кілька секунд у чаті з'явиться відповідне повідомлення з кліпом без водяного знака.

Цим способом можуть користуватися власники будь-якої операційної системи. Якщо у вас iPhone, то для завантаження відео на телефон: зайдіть у діалогове вікно відкрийте ролик натисніть кнопку "Поділитися" збережіть у фотопотік. Якщо ви користувач Android, то просто завантажте потрібні файли в галерею або завантаження.

На жаль, бот може працювати лише з опублікованими матеріалами. Цей варіант не підійде для тих, хто хоче відправити ролик на узгодження до публікації. Ще один мінус полягає в тому, що при завантаженні постраждає якість кліпу. Тому розглянемо ще два варіанти.

2. Використайте спеціальний сайт.

Існує сайт, який дозволяє завантажити відео без будь-яких знаків на телефон або комп'ютер. Щоб скористатися цим способом, слідуйте інструкції:

  • Крок 1. У веб-браузері вашого телефону або комп'ютера відкрийте онлайн-сервіс «ttloader.com».
  • Крок 2. У відповідне поле вставте посилання на ролик, який хочете завантажити. Окрім цього можна ввести ім'я користувача або хештег.
  • Крок 3. Натисніть на іконку "Search".
  • Крок 4. На сторінці з'явиться ролик, клікніть по ньому.
  • Крок 5. У відкритому вікні сервіс запропонує вам три варіанти: Download, Download (no watermark) і Download Music. Щоб завантажити кліп без знаків, вибираємо друге посилання.
  • Крок 6. Система завантажує файли автоматично.

Перевагою цього способу є те, що він підходить для завантаження відео на будь-який пристрій.

3. Завантажте відео через іншу програму.

Відео з TikTok можна завантажити без написів у сторонньому додатку. Це доступно лише для Android і називається "Завантажити відео з TikTok - без водяних знаків". Щоб скористатися цим методом, дотримуйтесь інструкції:

  1. Зайдіть в Google Play та завантажте додаток. Після завантаження на екрані з'явиться іконка TikTok Downloader.
  2. Відкрийте програму.
  3. Вставте посилання на необхідний ролик у відповідне поле.
  4. Натисніть кнопку Завантажити.Через кілька секунд файл буде автоматично завантажений та доданий до галереї.

За допомогою цього додатку ви зможете отримати ролик з TikTok без написів безкоштовно та швидко.

На жаль, для iPhone такого додатку немає. Зате є спеціальна команда, яка також дозволить завантажити кліп без будь-яких знаків. Якщо ви хочете скористатися цим варіантом, дотримуйтесь інструкції:

  1. Завантажте швидку команду TikTok на телефон та встановіть її.
  2. Зайдіть у додаток TikTok.
  3. Виберіть необхідний ролик і натисніть "Поділитися".
  4. Натисніть команду TikTok Downloader.
  5. Файл буде автоматично завантажений у галерею.

Цей спосіб з'явився відносно нещодавно, але вже користується популярністю серед тіктокерів.

Тепер ви знаєте, як зберегти відео з TikTok без написів на свій телефон чи комп'ютер. Сподіваємося, що Вам було корисно, бажаємо Вам наснаги та крутих ідей для контенту.

10
12
Підписатися - Ми не відправляємо спам і ви можете відписатися будь-якої миті
- Контент оновлюється приблизно 1-2 рази на тиждень