Нативна реклама у блогерів

Нативна реклама у блогерів. Приклади, формати, плюси і мінуси

Кілька причин, чому використовується нативна реклама: покращення досвіду користувача, збільшення взаємодії, підвищення ефективності рекламної кампанії, побудова довгострокових відносин

Просування аккаунту в Instagram з без грошей

Просування блогу в Instagram⭐️. Як розкрутити свій аккаунт з 0 без грошей?

Визначте свою цільову аудиторію, оптимізуйте свій профіль, регулярно публікуйте цікавий контент, використовуйте хештеги та геолокацію, інструменти Instagram та інше.

Просування продукту через блогерів

Просування продукту через блогерів (як просувати продукт через блогерів?)

Однією з головних переваг співпраці з блогерами є можливість донести ваше повідомлення до широкої та зацікавленої аудиторії. Блогери мають свою унікальну нішу та читацьку базу, яка підписана на їх контент і довіряє їм.

Що таке реклама по бартеру?

Що таке реклама по бартеру? Чи можна просуватись без бюджету? 

Бартер – це форма обміну товару чи послуги на товар чи послугу без використання грошей. У такому обміні предмети мають бути приблизно рівноцінними. У рекламі широко використовується співпраця з бартеру.

Просування блогу Tiktok з нуля

Просування блогу в ТікТок. Як розкрутити свій аккаунт з 0 без грошей?

Зробіть просту та яскраву аватарку для тікток. Можна своє фото. Заповніть опис профілю в ТікТок, та дайте посилання на сайт/інстаграм. Розкажіть вашій ца, про що буде канал. Наприклад: "ви це бачили в ТікТок, а це Аліекспресс" або "Для фанів DOTA-2".

Як визначити цільову аудиторію в інстаграмі?

Як визначити цільову аудиторію в інстаграмі?

На відміну від загального опису, портрет ЦА завжди конкретний: із точним віком, професією, доходом та захопленнями. Для опрацювання продукту або запуску реклами складати його не обов'язково, але він може бути корисним, щоб краще уявити клієнта.

Як заробляти гроші на YouTube

Як заробити на YouTube у 2023 році: 7 простих стратегій

Згідно з даними WebFX, потенційні ціни на впливовий маркетинг на YouTube такі: 200$ за відео для YouTuber з 10 000 підписників2000$ за відео для YouTuber зі 100 000 підписників20 000$ за відео для YouTuber з 1 000 000 підписників

Підписатися - Ми не відправляємо спам і ви можете відписатися будь-якої миті
- Контент оновлюється приблизно 1-2 рази на тиждень